• 300 g pasta 
  • 1 broccoli
  • 1/2 rode paprika
  • 1 ajuin
  • 300 ml melk
  • 100 ml room
  • 2 eierdooiers
  • 60 g geraspte parmezaan
  • 50 g gemalen emmentaler
  • paneermeel
  • zout en peper
  • boter
  1. Spoel de broccoli en verdeel in roosjes.
  2. Kook de broccoli 5 minuten in gezouten water.
  3. Verfris onmiddellijk onder koud water.
  4. Pel de ajuin en versnipper.
  5. Kuis de paprika en snijd in blokjes.
  6. Verwarm de oven voor op 200°C.
  7. Meng de room met de melk, eierdooiers en parmezaan.
  8. Breng op smaak met peper en zout.
  9. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en giet af in een vergiet.
  10. Wrijf een ovenschotel in met boter.
  11. Schik er de broccoli en pasta in.
  12. Meng er het roommengsel onder.
  13. Bestrooi met de gemalen kaas en paneermeel.
  14. Zet 25 minuten in een oven van 200°C.
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!