Pasta met broccoli
dec 23, 2011
- 300 g pasta
- 1 broccoli
- 1/2 rode paprika
- 1 ajuin
- 300 ml melk
- 100 ml room
- 2 eierdooiers
- 60 g geraspte parmezaan
- 50 g gemalen emmentaler
- paneermeel
- zout en peper
- boter
- Spoel de broccoli en verdeel in roosjes.
- Kook de broccoli 5 minuten in gezouten water.
- Verfris onmiddellijk onder koud water.
- Pel de ajuin en versnipper.
- Kuis de paprika en snijd in blokjes.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de room met de melk, eierdooiers en parmezaan.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en giet af in een vergiet.
- Wrijf een ovenschotel in met boter.
- Schik er de broccoli en pasta in.
- Meng er het roommengsel onder.
- Bestrooi met de gemalen kaas en paneermeel.
- Zet 25 minuten in een oven van 200°C.