Een vleeshamer wil ik al een tijdje kopen. Ik heb gezien dat ze er één bij Ikea verkopen voor
€ 5,00.
Met een vleeshamer kan je vlees dunner en malser maken.

Voor 2 personen:

  • varkenslapje (300 g)
  • paneermeel
  • 1 eiwit
  • bloem
  • olie
  • boter
  • paprikapoeder
  • peper
  • zout
  • citroen
  1. Klop het varkenslapje met een vleeshamer of met de platte kant van je mes dunner.
  2. Klop het eiwit los met een klein beetje water.
  3. Doe wat paprikapoeder onder het paneermeel.
  4. Kruid het vlees met peper en zout.
  5. Wentel de varkenslapjes door de bloem.
  6. Klop er de overtollige bloem af.
  7. Haal ze nu door het eiwit en nadien door het paprikapaneermeel.
  8. Doe een scheutje maisolie en een klontje boter in een pan en bak er de schnitzels in.
  9. Garneer met een schijfje citroen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!