Voor 2 à 3 personen:

  • witte wijnsaus
  • 400 g visfilet (alaska pollak, zalm, kabeljauw…)
  • 1 broccoli
  • 2 wortelen
  • 1 ajuin
  • 2 bleekselderstengels
  • gemalen emmentaler
  • paneermeel
  • peper en zout
  1. Maak de witte wijnsaus.
  2. Kuis de groenten en snijd in kleinere stukken.
  3. Stoom ze gaar.
  4. Snijd de vis in kleinere stukken.
  5. Kruid met peper en zout en stoom eveneens gaar.
  6. Schik de vis en de groenten in een ovenschaal en giet er de saus over.
  7. Strooi er gemalen kaas en paneermeel over.
  8. Warm op in een oven van 180° C in ca. 25 minuten.
  9. Laat eventueel gratineren onder de grill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!