voor 3 personen:

  • 500 g gehakt
  • 3 stronkjes witloof
  • 25 cl lichte culinaire room
  • 3 aardappelen
  • peper en zout
  • 100 g gemalen Emmentaler
  • paneermeel
  • culinaire room
  1. Schil de aardappelen en kook ze juist gaar. 
  2. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
  3. Bak het gehakt rul en kruid indien nodig met peper en zout.
  4. Spoel het witloof en verwijder de harde kern.
  5. Snijd het witloof in stukjes en laat het ca. 5 minuten zachtjes stoven in een scheutje olijfolie.
  6. Schik het gehakt in een ovenschaal met daarboven het witloof.
  7. Snijd de aardappelen in schijfjes en schik boven op het witloof.
  8. Kruid de culinaire room met peper en zout en verdeel over de schotel.
  9. Strooi er de gemalen kaas en wat paneermeel over.
  10. Zet de schotel 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  11. Laat indien nodig gratineren onder de grill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!