Voor 3 à 4 personen:

  • 1 kg varkensgebraad
  • ca 7 sneetjes emmentaler
  • ca 7 sneetjes gekookte ham
  • mosterd
  • boter
  • peper en zout
  1. Kruid het gebraad met peper en zout.
  2. Smelt een klontje boter in een pan en kleur het gebraad aan alle kanten mooi aan.
  3. Laat het gebraad even afkoelen.
  4. Snijd het gebraad in plakken, smeer een plakje in met wat mosterd leg er een sneetje kaas en ham tegen, neem het volgende sneetje gebraad en smeer terug in met wat mosterd en leg er terug een sneetje kaas en ham tegen en stel op deze manier het gebraad terug samen.
  5. Zet het gebraad in een vuurvaste schotel maar zorg dat het mooi bijeen blijft.
  6. Bak het gebraad in ca 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.

Lekker met gebakken aardappelen!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!