Voor 3 personen:

  • 3 kg mosselen
  • 2 wortelen
  • 2 ajuinen
  • 1/2 rode en groene paprika
  • provençaalse kruiden
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes
  • droge witte wijn
  • peper v/d molen
  • zout
  • olijfolie
  1. Reinig de mosselen.
  2. Kuis de groenten en snijd in stukjes.
  3. Pel en versnipper de look.
  4. Neem een mosselpot: giet er een scheutje olijfolie in en stoof de groenten en de look aan.
  5. Voeg een scheutje witte wijn, provençaalse kruiden en twee eetlepels gepelde tomaten in blokjes toe.
  6. Voeg de mosselen toe (1 kg per potje).
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Zet er een stevig vuur onder, dek af, schud een aantal keren op.
  9. De mosselen zijn gaar na ca. 7 minuten.

Lekker met mosselsaus en verse frietjes!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!