Broodje Martino werd uitgevonden door Albert De Hert of Raymond Noë. Wie zal het zeggen? Wel staat vast dat ze beide een lekker broodje hebben gemaakt.

Ik gebruik zachte mosterd (de meer pikante mosterd is niet echt mijn ding).

Voor 4 broodjes:

  • 250 g preparé
  • 1/2 ajuin (versnipperd)
  • zoetzure augurken
  • 3 eetlepels zachte mosterd
  • tabasco
  • worcestersaus
  1. Meng tabasco (naar smaak) en een paar druppeltjes worcestersaus onder de mosterd.
  2. Snijd het broodje middendoor en bestrijk met preparé en mosterdsaus.
  3. Garneer met augurken en ajuin.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!