Een gin & tonic op zijn tijd kunnen wij zeker appreciëren. Zeker als deze gin van Belgische makelij én bijzonder lekker is. Wij proefden Meyer’s Gin (Ruby). Een gin die terug gaat tot de essentie, de jeneverbes. Afwerking smaakt lichtjes naar hibiscus en rozenblaadjes. Kersttip? Iemand?
Welke Meyer’s gin smaken?

Naast de Meyer’s Gin Ruby zijn er nog 3 smaken: silver, jade en gold. De Meyer’s Gin Silver was de eerste gin van het duo Christophe en Tim. Deze gin zag het levenslicht in 2014. Basis is de kiwibes. Deze gin kaapte al twee prijzen weg, de World Gin Award en de China Wine & Spirits Awards. De Meyer’s Gin Jade combineert ambacht en de frisheid van limoenzeste, fruit en enkele kruiden zoals limoengras en koriander. Een laatste gin is Meyer’s Gin Gold, gebaseerd op een typisch Belgisch product, de asperge. Er wordt 30 kilo asperges gebruikt voor 100 liter gin.

Zin in een cocktail?

Silver Collins:

  • 50 ml Meyer’s Gin Silver
  • 20 ml limoensap
  • 15 ml simple syrup (water/suiker siroop)
  • spuitwater

Shake, vul met ijsblokjes, schenk uit in een hoog glas en serveer met een rietje.

(recept Meyer’s Gin)

 

Meer informatie

Meyer’s Gin

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!