- 200 g Quorn stukjes
- 1 groene paprika
- 1 ajuin in stukjes
- een handvol sojascheuten (taugé)
- 2 handvol mango in blokjes
- mango-curry poeder van Santa-Maria (verkrijgbaar bij Delhaize)
- rijstolie (of arachideolie)
- 165 ml kokosmelk
- 70 ml water
- 4 à 5 eetlepels oestersaus
- 5 blaadjes verse basilicum fijn gesneden in reepjes.
- zout
- Doe een scheutje rijstolie in een pan of wok.
- Bak de Quorn, paprika, ajuin ca. 4 minuten, schud regelmatig op, kruid met een beetje zout.
- Voeg de mango en sojascheuten toe en bak even mee.
- Voeg de kokosmelk en oestersaus toe.
- Breng op smaak met de mango-curry kruiden.
- Laat even pruttelen.
- Meng er de basilicum onder de mango-curry-schotel.
Indien de mango volledig rijp is dan meng je deze pas op het einde onder schotel en warm je nog even door.