6 glaasjes

  • 130 g gerookte zalm
  • 1 eetlepel mascarpone
  • 2 eetlepels volle melk
  • snuifje peper
  • 1/2 komkommer
  • witte wijnazijn
  • kwaliteitsvolle olijfolie
  • peper v/d molen 
  1. Mix de zalm, mascarpone, melk en snuifje peper fijn.
  2. Snij de komkommer in blokjes.
  3. Breng op smaak met wijnazijn, olijfolie, peper v/d molen en zout.
  4. Dresseer de komkommer in de glaasjes en vul met de zalmmousse. 
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!