Met dit mooie weer hebben we niet al te veel zin om lang in de keuken te staan. Deze eenvoudige macaronisalade is in een mum van tijd klaar. Lekker als side dish bij de BBQ of als maaltijdsalade bij de lunch.
Ingrediënten
- 230 g macaroni (Soubry)
- 120 ml mayonaise
- 120 ml Griekse yoghurt
- 20 ml witte wijnazijn
- 2 theelepels mosterd
- 3 theelepels honing
- 2 hardgekookte eieren
- peterselie
- 75 g groene selder
- 1 theelepel bieslook (fijngesnipperd)
- 175 g rode paprika
- 100 g wortelen (geraspt)
- peper van de molen
- zout
Bereiding
- Snijd alle groenten in kleine blokjes, tenzij anders vermeld.
- Kook de macaroni volgens de verpakking.
- Giet af in een vergiet en verfris onder koud stromend water. Laat afkoelen!
- Maak de dressing door de mayonaise, azijn, mosterd, honing en de Griekse yoghurt te mengen.
- Breng de dressing op smaak met peper en zout en voeg de bieslook toe.
- Meng de saus onder de macaroni en de gesneden groenten.
- Tip: Lekker bij de BBQ!