Voor 3 personen:

  • Blikje tonijn in olie 300 g
  • 150 g fusilli
  • 1 grote wortel
  • 1 rode paprika
  • een handvol prinsessenbonen
  • een handvol doperwtjes (diepvries)
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels volle yoghurt
  • scheutje witte wijnazijn
  • peper en zout
  1. Pel de paprika en verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes.
  2. Schil de wortel en snijd in reepjes.
  3. Kook een 4-tal minuten in gezouten water beetgaar.
  4. Verfris onmiddellijk onder koud water.
  5. Kook de erwtjes 3 minuten in gezouten water.
  6. Verfris eveneens onmiddellijk onder koud stromend water.
  7. Verwijder de uiteinden van de boontjes.
  8. Kook een 5-tal minuten in gezouten water.
  9. Verfris ook onmiddellijk onder koud stromend water.
  10. Kook de eitjes in 10 minuten.
  11. Laat afkoelen in ijskoud water.
  12. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  13. Giet af in een vergiet.
  14. Verfris onder koud stromend water.
  15. Laat de tonijn uitlekken.
  16. Meng voor de saus: de yoghurt met de mayonaise en een klein scheutje witte wijnazijn.
  17. Meng de groenten met de pasta, verdeel over een diep bord, schik er wat tonijn en partjes ei op.
  18. Serveer de saus apart.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!