Voor 4 personen:

  • 500 g kipreepjes
  • 250 g penne
  • 1 multicolor sla
  • 1 gele paprika
  • radijsjes
  • 1/2 komkommer
  • mayonaise
  • ketchup
  • worchestersaus
  • whiskey
  • tabasco
  • witte wijnazijn
  • 1 blokje bouillon (kip)
  1. Kook de pasta gaar in ruim licht gezouten water.
  2. Giet de pasta af en verfris onder koud stromend water.
  3. Doe water in een pot en voeg het blokje bouillon toe en pocheer de kip gaar.
  4. Laat de kipreepjes afkoelen.
  5. Was en droog de salade en ga er even met je mes door.
  6. Kuis de paprika en snijd in reepjes.
  7. Was de radijsjes en snijd in 4.
  8. Snijd de komkommer in schijfjes.
  9. Meng voor de saus 4 eetlepels mayonaise met een scheutje ketchup, witte wijnazijn, whiskey, paar druppeltjes tabasco en worchestersaus.
  10. Schik de groenten, kip en pasta in een diep bord.
  11. Serveer met de cocktail-vinaigrette.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!