Voor 4 personen:
- 500 g kipreepjes
- 250 g penne
- 1 multicolor sla
- 1 gele paprika
- radijsjes
- 1/2 komkommer
- mayonaise
- ketchup
- worchestersaus
- whiskey
- tabasco
- witte wijnazijn
- 1 blokje bouillon (kip)
- Kook de pasta gaar in ruim licht gezouten water.
- Giet de pasta af en verfris onder koud stromend water.
- Doe water in een pot en voeg het blokje bouillon toe en pocheer de kip gaar.
- Laat de kipreepjes afkoelen.
- Was en droog de salade en ga er even met je mes door.
- Kuis de paprika en snijd in reepjes.
- Was de radijsjes en snijd in 4.
- Snijd de komkommer in schijfjes.
- Meng voor de saus 4 eetlepels mayonaise met een scheutje ketchup, witte wijnazijn, whiskey, paar druppeltjes tabasco en worchestersaus.
- Schik de groenten, kip en pasta in een diep bord.
- Serveer met de cocktail-vinaigrette.