Voor 2 à 3 personen

Lom is familie van kabeljauw maar iets steviger van structuur.
Ideaal om af te werken met deze curry gebaseerd op een recept uit  “Kookschool – 500 recepten”.

  • 500 g lomfilet
  • 1 rode ajuin (versnipperd)
  • 1/2 rode paprika
  • 3 handvol jonge gewassen spinazie
  • 30 g verse gember (zeer fijn gesneden)
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 koffielepel zwarte peper
  • 1 koffielepel komijnzaad
  • 1 eetlepel korianderzaad
  • 400 ml kokosmelk
  • rijstolie
  • zout
  1. Maal met een vijzel peper, komijn en koriander fijn.
  2. Doe een scheutje olie in een pot en bak de ajuin, look en gember 5 minuten (zonder kleuren).
  3. Voeg de fijngemalen kruiden toe en laat 2 minuten meebakken.
  4. Voeg er kokosmelk en paprika aan toe en laat 5 minuten pruttelen.
  5. Breng op smaak met zout.
  6. Leg vis en spinazie in de saus en verhit het gerecht 5 minuten.
  7. Serveer met rijst en eventueel een stukje limoen of citroen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!