Voor 3 personen300 linguine

  • 150 g mortadella in stukjes
  • 3 eetlepels ricotta 
  • 6 Parijse champignons in blokjes
  • olijfolie
  • peper v/d molen en zout
  1. Stoof de champignons even aan in olijfolie, voeg de mortadella toe en stoof nog even mee.
  2. Voeg de ricotta toe en breng even aan de kook, breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Giet de pasta af in een vergiet en doe de pasta terug in de kookpot.
  5. Voeg er de warme saus bij en meng alles goed door elkaar.
  6. Serveer warm!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!