Voor 3 à 4 personen:

  • 350 g linguine
  • 250 g kalfssneden
  • een 10-tal rode kerstomaatjes
  • een 10-tal gele kerstomaatjes
  • ca. 2 eetlepels bladpeterselie (alleen de blaadjes)
  • klontje boter
  • peper en zout
  • aromat
  • olijfolie
  • vers geraspte parmezaan of gemalen gruyère
      

  1. Snij het kalfsvlees in stukjes of kleine plakjes.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Halveer de tomaatjes.
  4. Breng een pot met licht gezouten water aan de kook.
  5. Voeg de pasta toe, roer en kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpaking.
  6. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een pan en bak het kalfsvlees juist gaar.
  7. Voeg de tomaatjes en de peterselie bij het vlees en bak even mee.
  8. Giet de pasta af in een vergiet.
  9. Laat een 4-tal eetlepels kookvocht in de pot.
  10. Smelt een klontje boter in de pot met het kookvocht.
  11. Kruid met aromat en zout.
  12. Meng de pasta onder de gesmolten boter.
  13. Meng er dan het vlees en de tomaatjes onder.
  14. Serveer apart vers geraspte parmezaan of gemalen gruyère .

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!