Linguine met genuese pesto

 

Linguine met genuese pesto

Gebaseerd op een recept uit het kookboek ‘Zilveren Lepel’

  • 350 g linguine
  • 2 aardappelen
  • 50 g groene boontjes
  • 25 blaadjes basilicum
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1/2 teentje look
  • 50 g parmezaan (geraspt)
  • zout
  1. Schil de aardappelen en snijd in reepjes.
  2. Kuis de boontjes en halveer ze.
  3. Doe de basilicum, look, zout en olijfolie in een keukenmachine en hak fijn.
  4. Voeg de parmezaan toe en laat nog even draaien.
  5. Kook de linguine samen met de aardappelen en boontjes beetgaar.
  6. Giet de pasta met de groenten af en meng er de pesto onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!