• 1 kg vastkokende aardappelen (bv: charlotte)
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel zachte mosterd (bv: devos lemmens)
  • 1 lente-uitje in ringetjes van 2 mm gesneden
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • 2 dl  warme groentenbouillon 
  • zout en peper v/d molen
  1. Kook de aardappelen gaar in de schil.
  2. Meng de mayonaise met de mosterd, lente-uitje en peterselie. 
  3. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  4. Laat de aardappelen wat afkoelen. Verwijder de schil en snijd in schijven.
  5. Meng de aardappelen met de saus.
  6. Meng dan de warme groentenbouillon onder de aardappelsalade.

Lekker met worst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!