Gebruik voor dit gerecht niet de duurste gerookte zalm. Overdrijf niet met zout voor de kaassaus en spinazie. De zalm is op zich al aardig zout. Ik heb wat look gebruikt voor de spinazie. Look en spinazie harmoniëren mooi met elkaar.

300 gr lasagnebladeren
250 gr gehakte diepvries-spinazie
200 gr gerookte zalm
2 cm lookpasta (delhaize) of 1 geperst teentje look
gemalen kaas
paneermeel
zout, peper
kaassaus kan je hier terug vinden

Maak de kaassaus, ontdooi de spinazie in een kookpotje en meng de look er onder. Kruid met peper en zout. Kook de lasagnebladeren en verfris onmiddellijk onder koud stromend water. Schik wat lasagnebladeren in een vuurvaste schotel, strijk er wat van de spinazie over en beleg met gerookte zalm, leg terug een laag lasagne, bestrijk nu met wat van de kaassaus…ga zo verder en eindig met kaassaus. Bestrooi met wat gemalen kaas en paneermeel, warm op in een voorverwarmde oven van 200 graden, gratineer eventueel op het einde onder de grill.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!