Voor 2 à 3 personen:

  • 250 g kastanje champigons
  • 250 g parijse champignons
  • 250 g lasagne 
  • 1 eetlepel zure room
  • 125 ml room (ca.7%)
  • 15 blaadjes verse salie (fijngesneden)
  • 2 teentje look (zeer fijn versnipperd)
  • 3 sjalotten in ringen
  • zout en peper v/d molen
  • 2 bolletjes mozzarella
  • ca. 50 g geraspte parmezaan
  • olijfolie
  1. Kook de lasagne zoals aangegeven op de verpakking.  
  2. Was de champignons vlug onder koud stromend water.
  3. Snijd de champignons in schijfjes.
  4. Doe een scheutje olijfolie in een pan en stoof de champignons 2 minuten aan.
  5. Voeg de look en sjalot toe en laat nog een 2-tal minuten stoven.
  6. Meng er de zure room, room en salie onder en breng op smaak met peper en zout.
  7. Warm nog even goed door.
  8. Beboter een ovenschaal, schik er een lasagnevel in, schik er 1/3 deel van de champignons over, bestrooi met wat met parmezaan en in stukjes gesneden mozzarella.
  9. Herhaal dit tot alles op is maar eindig met wat blokjes mozzarella.
  10. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie, verwarm de oven voor op 180°C en zet de schotel 30 minuten in de oven. Verwijder het aluminiumfolie en laat nog een 3-tal minuten kleuren onder de grill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!