- 500 g lamsreepjes (Colruyt)
- 1/2 rode en gele paprika in stukjes
- 250 g kastanjechampignons in 4 gesneden
- een afgestreken koffielepel currypoeder
- een afgestreken koffielepel kurkuma
- 400 ml kokosmelk
- knorr aromat
- 1 teentje look (versnipperd)
- worcestersaus
- lichte sojasaus
- olijfolie
- zout
- beetje maïzena opgelost in water
- wat blaadjes verse basilicum
- Bak de lamsreepjes samen met de look in olijfolie, kruid met zout.
- Verwijder de lamsreepjes uit de pan en bak de kastanjechampignons, paprika’s ca. 4 minuten in een scheutje olijfolie.
- Voeg het vlees terug aan de groenten toe, giet er de kokosmelk bij.
- Kruid met de curry en kurkuma.
- Breng op smaak met knorr aromat, scheutje worcestersaus en lichte sojasaus.
- Laat even doorkoken en bind met een beetje maïzena, opgelost in water.
- Snijd of scheur de basilicumblaadjes en voeg ze bij de lamscurry.
Recept: pilafrijst