• 500 g lamsreepjes (Colruyt)
  • 1/2 rode en gele paprika in stukjes
  • 250 g kastanjechampignons in 4 gesneden
  • een afgestreken koffielepel currypoeder
  • een afgestreken koffielepel kurkuma
  • 400 ml kokosmelk
  • knorr aromat
  • 1 teentje look (versnipperd)
  • worcestersaus
  • lichte sojasaus
  • olijfolie
  • zout
  • beetje maïzena opgelost in water
  • wat blaadjes verse basilicum
  1. Bak de lamsreepjes samen met de look in olijfolie, kruid met zout.
  2. Verwijder de lamsreepjes uit de pan en bak de kastanjechampignons, paprika’s ca. 4 minuten in een scheutje olijfolie.
  3. Voeg het vlees terug aan de groenten toe, giet er de kokosmelk bij.
  4. Kruid met de curry en kurkuma.
  5. Breng op smaak met knorr aromat, scheutje worcestersaus en lichte sojasaus.
  6. Laat even doorkoken en bind met een beetje maïzena, opgelost in water.
  7. Snijd of scheur de basilicumblaadjes en voeg ze bij de lamscurry.

Recept: pilafrijst

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!