Lekker bijgerecht voor de BBQ, fondue, gourmet of steengrill. Ik kook de pasta gaar en niet beetgaar.

  • 250 g fusilli
  • ½ rode en gele paprika
  • 2 eetlepels bieslook (versnipperd)
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 koffielepel currypoeder
  • zout
  1. Kook de pasta in licht gezouten water gaar.
  2. Giet af in en vergiet en verfris onmiddellijk met  koud water.
  3. Meng het currypoeder onder de mayonaise.
  4. Meng er eerst de paprika en bieslook onder. Daarna de pasta.
  5. Breng indien nodig op smaak met zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!