Dessert voor 4 personen.

  • 3 eierdooiers
  • 1 zakje vanillesuiker bourbon
  • 22 g kristalsuiker
  • 165 ml kokosmelk
  • 125 volle melk
  • mespuntje kaneelpoeder
  • rietsuiker (afwerking)
  1. Klop met een mixer (gebruik de garde) de eierdooiers en de suiker dik en romig (8 g vanillesuiker + 22 g kristalsuiker).
  2. Breng de kokosmelk en de volle melk aan de kook. Zet van het vuur en laat 5 minuten afkoelen.
  3. Meng rustig het kokosmengsel onder het opgeklopte eiermengsel.
  4. Giet het mengsel in 4 vuurvaste potjes en dek de potjes af met aluminiumfolie.
  5. Zet de potjes op het rooster van de stoomoven en stoom 35 minuten.
  6. Laat de potjes afkoelen in de koelkast.
  7. Bestrooi met rietsuiker en karameliseer met een brandertje.
  8. Serveer onmiddellijk!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!