• 10-tal grote garnalen (scampi) gepeld en gekuist
  • 300 g kipfilet (in blokjes)
  • 2 teentje look (gepeld en zeer fijngesneden)
  • 1/2 koffielepel sambal oelek
  • 1/2 paprika (in blokjes)
  • 6 eetlepels mangokonfijt (zonder de gember)
  • 3 koffielepels Japanse sojasaus
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • arachideolie
  • 1 lente-uitje
  1. Doe een scheutje arachideolie in wok of pan en fruit de sambal met de look even aan zonder kleuren.
  2. Voeg de kip en de paprika toe en bak even op.
  3. Doe er nu de grote garnalen bij en bak eveneens mee.
  4. Blus nu met Japanse sojasaus, wijnazijn en mangokonfijt.
  5. Laat even pruttelen en werk af met versnipperde lente-ui.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!