Voor 3 à 4 personen:

    • 1 blik kidneybonen
    • 400 g vastkokende aardappelen
    • 1 ajuin (versnipperd)
    • 250 ml tomatenpassata
    • 2 sneden spek van ca. 0,5 cm dik (of een bakje spekblokjes)
    • 1 koffielepel paprikapoeder
    • 1 koffielepel gehakte peterselie
    • 1/2 bouillonblokje (rund)
    • paar druppeltjes tabasco
    • olijfolie
    1. Schil de aardappelen en snijd in kleinere gelijke stukken.
    2. Kook ze gaar in licht gezouten water en giet af.
    3. Doe een scheutje olijfolie in een pot en laat de ajuin 10 minuten zacht stoven.
    4. Snijd het spek in reepjes.
    5. Doe het spek bij de ajuin en bak even mee.
    6. Voeg er de bonen, tomatenpassata, paprikapoeder, peterselie, tabasco en bouillonblokje aan toe.
    7. Laat ca.10 minuten rustig koken.
    8. Voeg de aardappelen toe en warm nog even door.

    Lekker met worst! 

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!