Reken op ca. 170 g kabeljauwhaasje per persoon.

Saus voor 4 personen:

  • 30 g bloem
  • 30 g goede boter
  • 100 ml melk
  • 100 ml water
  • 1/2 bouillonblokje(vis)
  • 250 ml room
  • peper v/d molen
  • 3 koffielepels grove mosterd
  1. Smelt de boter zonder kleuren en meng er de bloem door.
  2. Meng het water onder de melk en verkruimel er het bouillonblokje in.
  3. Roer het melkmengsel met een klopper bij de roux.
  4. Breng al roerend aan de kook.
  5. Voeg de room toe en warm nog even door.
  6. Voeg er de mosterd bij.
  7. Kruid nog een beetje bij met peper.

Kruid de vis met viskruiden of met peper en zout. Pocheer of stoom de kabeljauw ca. 5 minuten. Serveer met de warme saus en wortelpuree.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!