Voor 3 personen:

  • 1 kg kabeljauwhaasje
  • 1/2 rode, gele en groene paprika (in reepjes)
  • 1 ajuin in ringen
  • olijfolie
  • teentje look (versnipperd)
  • peper en zout v/d molen
  • citroen (de gele schil verwijderd)
  • takjes verse tijm
  • aluminiumfolie
  1. Bak de paprika en ajuin een 3-tal minuutjes in een scheutje olijfolie.
  2. Neem een vel aluminiumfolie en leg er een kabeljauwhaasje op.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Leg er wat van de paprika, ajuin, stukje citroen en look op.
  5. Besprenkel met een goede olijfolie en sluit de papillot.
  6. Zet ca. 25 minuten in een oven op 230°C.

Lekker met pilaf rijst

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!