Voor ca. 450 g koude aardappelsalade:

Je kan zowel vastkokende als “gewone” aardappelen nemen. De aardappelen moeten gaar zijn maar niet plat gekookt! Laat de aardappelen goed afkoelen, laat ze eventueel eerst een tijdje in de koelkast staan.

  • 350 g gekookte aardappelen
  • 2 en 1/2 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel bieslook (fijn gesnipperd)
  • 1/2 eetlepel ajuin (fijn gesnipperd)
  • 1 koffielepel ajuintjes op azijn (fijn gesneden)
  • 1 koffielepel augurkjes op azijn (fijn gesneden)
  • 1 koffielepel peterselie (fijn en gedroogd)
  • zout
  • witte wijnazijn
  1. Snijd de gekookte en goed afgekoelde aardappelen in blokjes.
  2. Druppel er wat witte wijnazijn over en kruid met zout en peper.
  3. Meng de bieslook, ajuin, zilveruitjes, augurken en de peterselie onder de mayonaise.
  4. Meng de saus voorzichtig onder de aardappelblokjes.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!