Eenvoudig hapje met grijze garnalen. Als je de garnalen zelf pelt, heb je iets meer werk maar dubbel zo lekker. Je kan dit hapje perfect op voorhand maken. Ideaal als je bezoek hebt. Glaasje champagne of cava erbij en het aperitief kan al niet meer stuk!
Voor 4 glaasjes:
- 125 g gepelde grijze garnalen
- 2 hardgekookte eieren
- 2 tomaten
- 2 eetlepels peterselie (gedroogd en gehakt)
- cocktailsaus
- 1 krop salade
- Kook de eieren hard.
- Pel de tomaten en verwijder het vruchtvlees.
- Snijd in blokjes.
- Kuis de salade.
- Pel de eieren en splits.
- Prak met een vork het gesplitste ei in een diep bord.
- Rol een blad salade op en snijd in fijne reepjes.
- Schik de salade in een glaasje en schik er garnalen op.
- Bedek met cocktailsaus.
- Garneer met ei, tomaat en peterselie.