Voor 4 personen

Voor de hamburgers:

  • 800 gr gehakt
  • 1 ei losgeklopt
  • 1 sneetje oudbakken wit brood (zonder korst en verkruimeld)
  • snuifje provençaalse kruiden.
  • peper en zout
  • arachideolie
  1. Meng alles goed door elkaar en vorm er hamburgers van.
  2. Bak in arachideolie.

Voor de saus:

  • 1 gele en groene paprika
  • handvol groene boontjes
  • 1 ajuin
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • snuifje provençaalse kruiden
  • 1 bouillonblokje (kip)
  • 1 teentje look (versnipperd)
  • 500 ml water
  • aardappelzetmeel
  • 1/2 koffielepel hot chilisaus
  • olijfolie
  1. Kuis de groenten.
  2. Snijd ajuin in ringen en de paprika in reepjes.
  3. Kook de boontjes 5 minuten in gezouten water en giet af.
  4. Stoof de ajuin aan in olijfolie.
  5. Voeg de look en paprika toe en laat mee stoven zonder kleuren.
  6. Voeg het water, tomatenpuree, hot chilisaus en bouillonblokje toe.
  7. Laat 15 minuten pruttelen.
  8. Los een heel klein beetje aardappelzetmeel op in water en bind er de saus mee.
  9. Voeg de boontjes toe en warm nog even goed door.

Leker met rijst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!