Groente uit zee
Het nieuwe goud uit de zee: zeewier is lekker, voedzaam én milieuvriendelijk. Lisette Kreischer, vegan-kookboekenauteur, en Marcel Schuttelaar van de Stichting Noordzeeboerderij, sloegen voor dit unieke boek de handen ineen.
In Groente uit zee lees je álles over zeewier: over groei, de soorten en de samenstelling, tot informatie over voedingswaarde en bereidings- en aankoopadviezen. En natuurlijk kun je zelf aan de slag met 50 heerlijke plantaardige recepten. Zilt heeft de wind mee, ontdek het zelf!
Lisette Kreischer
Is expert op het gebied van groen, bewust leven en genieten. Met haar ecofabulous lifestyle laat ze zien hoe je ook helemaal groen in balans kunt leven. Haar Dutch Weed Burger behaalde internationale faam. Eerder schreef Lisette Veggie in Pumps, Ecofabulous koken in alle seizoenen, Lisette in Luilekkerland, NON*FISH*A*LI*CIOUS, 10WYS en Wat de pot schaft.
Marcel Schuttelaar
Voedingskundig ingenieur en oud-campaigner is in 1995 Schuttelaar&Partners gestart. Adviesbureau voor duurzame en gezonde business. Marcel was mede-oprichter van de Max Havelaar Stichting. Zijn meest recente initiatief is Stichting Noordzeeboerderij, motor achter de teelt van zeewier op de Noordzee.