warme wraps |
4 warme wraps voor 2 à 3 personen:
- 4 wraps
- 240 g kipfilet
- 1 groene paprika
- 1 ajuin
- 1 wortel
- 100 g witte kool
- 150 g geraspte emmentaler
- 1 teentje look
- hot chilisaus
- gedroogde oregano, komijnzaad, korianderzaad
- vleeskruiden
- olijfolie
- Doe wat gedroogde oregano, komijnzaad, korianderzaad in een vijzel en plet fijn.
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
- Snijd de paprika, ajuin, wortel, kool in kleine stukjes.
- Snijd het teentje look zeer fijn.
- Bak de kip in olijfolie kort maar zorg wel dat ze gaar is.
- Breng op smaak met vleeskruiden.
- Doe de kip uit de pan en voeg nog wat olijfolie toe.
- Bak de groenten een 5-tal minuten.
- Voeg de look en een paar druppels hot chilisaus toe.
- Breng op smaak met wat van de fijn gevijzelde kruiden en zout.
- Meng de kip onder de groenten.
- Neem een wrap en schik er wat gemalen kaas over.
- Verdeel er nu wat van het kippenmengsel over.
- Rol de wrap nu stevig op.
- Neem de ovenschotel en bedek ze met bakpapier.
- Schik er de wraps op en zet 7 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Serveer onmiddellijk.