Ik heb het tomaten vruchtvlees geblend. Dit hoeft niet. Je kan het vruchtvlees ook gewoon gebruiken maar snijd de grote stukken dan wat kleiner.
Gevulde tomaten met mozzarella uit de oven
- 6 tomaten (niet te groot)
- 4 witte boterhammen
- 100 g mozzarella
- 1 koffielepel gehakte basilicum
- 1 koffielepel bieslook (versnipperd)
- 1 koffielepel peterselie (gehakt)
- peper en zout
- olijfolie
- Snijd een topje van de tomaat en hol uit.
- Snijd de boterhammen in zeer kleine stukjes.
- Doe dit eveneens met de mozzarella.
- Meng het vruchtvlees onder de stukjes boterham.
- Meng daaronder de mozzarella en de kruiden.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Vul de tomaten met het mengsel.
- Overgiet de tomaten met een beetje olijfolie.
- Bak in een voorverwarmde oven van 220°C in ca. 20 minuten.