Dit najaar komt Vijftv met een nieuw kookprogramma:

VIJFtv start dit najaar met een gloednieuw programma. In “Komen eten” nemen vier onbekenden met verschillende achtergronden het tegen elkaar op om het leukste en lekkerste etentje te organiseren bij hen thuis.

Gevulde tomaat met tonijn:

Voor 3 personen

  • 3 tomaten
  • 3 eieren
  • blik tonijn in olie van 400 g
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 kropsla
  • peper en zout
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • scheutje wijnazijn
  1. Kook de eitjes hard en verfris onmiddellijk in koud water en pel ze.
  2. Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
  3. Kuis de salade.
  4. Snijd de eieren met de eiersnijder in blokjes. Snijd twee keer door, eerst in schijfjes. Daarna draai je het ei een kwartslag en snijd nog eens door. Zo krijg je min of meer blokjes.
  5. Doe de eieren, tonijn, wijnazijn en peterselie in een mengkom.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Meng er de mayonaise onder.
  8. Snij het hoedje van tomaat, en hol de tomaat uit met een koffielepeltje.
  9. Vul de tomaat met de tonijnsalade.

Lekker met frietjes, gebakken aardappelen of een stukje stokbrood!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!