• 400 g gehakt
  • 5 stengels bieslook
  • 3 koffielepels donkere sojasaus
  • 125 g garnalen
  • 1 rode, gele en groene paprika
  • 1 koffielepel maïzena
  • 1 eetlepel oestersaus
  • een half kopje kippenbouillon
  • 1 koffielepel hot chilisaus
  • 1 koffielepel geraspte gember
  • 1 geperst teentje knoflook
  • zout
  • arachideolie
  1. Pel en kuis de garnalen en hak zeer fijn.
  2. Versnipper de bieslook.
  3. Meng het gehakt met de garnalen, bieslook, sojasaus, chilisaus en kruid met zout.
  4. Kuis de paprika’s en vul ze met het gehaktmengsel.
  5. Snijd ze doormidden.
  6. Doe een scheutje arachideolie in een pan en kleur het vlees goudbruin.
  7. Laat ca. 10 minuten (afhankelijk van de dikte) in een voorverwarmde oven van 200°C verder garen.
  8. Breng ondertussen de bouillon aan de kook samen met de oestersaus, gember en knoflook.
  9. Bind de saus met de maïzena, opgelost in een beetje water.
  10. Neem de gevulde paprika’s uit de oven en strijk ze in met de saus.

Lekker met rijst en zoetzure saus.

Alternatief: Gevulde paprika’s

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!