Voor 2 personen

  • 1 kipfilet 
  • 1 bolletje mozarella
  • 400 g spinazie 
  • zout, paprikapoeder, currypoeder, cayennepeper
  • 1 eitje
  • paneermeel
  • olijfolie

  1. Was de spinazie en doe een scheutje olijfolie in een pot.
  2. Voeg de spinazie toe en kruid met peper en zout.
  3. Laat de spinazie slinken.
  4. Doe de spinazie in een vergiet en laat afkoelen en uitlekken.
  5. Snijd de kipfilet met een scherp mes horizontaal in. Maar snijd hem niet helemaal door. 
  6. Kruid de kipfilets met zout, paprikapoeder, currypoeder en een snuifje cayennepeper.
  7. Snijd de mozarella in schijven. 
  8. Leg wat mozarella en spinazie tussen de kipfilet. 
  9. Doe de kipfilet dicht en prik vast met prikkers.
  10. Klop het eitje los en haal de kipfilets door het ei en nadien door het paneermeel.
  11. Verwarm de oven voor op 180° C .
  12. Vet een ovenschaal in en leg de kipfilets hierop.
  13. Giet nog wat olie over de kip.
  14. Laat 30 minuten bakken.
  15. Draai een paar keer om (zonder in de kip te prikken).
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!