Voor 2 personen
- 1 kipfilet
- 1 bolletje mozarella
- 400 g spinazie
- zout, paprikapoeder, currypoeder, cayennepeper
- 1 eitje
- paneermeel
- olijfolie
- Was de spinazie en doe een scheutje olijfolie in een pot.
- Voeg de spinazie toe en kruid met peper en zout.
- Laat de spinazie slinken.
- Doe de spinazie in een vergiet en laat afkoelen en uitlekken.
- Snijd de kipfilet met een scherp mes horizontaal in. Maar snijd hem niet helemaal door.
- Kruid de kipfilets met zout, paprikapoeder, currypoeder en een snuifje cayennepeper.
- Snijd de mozarella in schijven.
- Leg wat mozarella en spinazie tussen de kipfilet.
- Doe de kipfilet dicht en prik vast met prikkers.
- Klop het eitje los en haal de kipfilets door het ei en nadien door het paneermeel.
- Verwarm de oven voor op 180° C .
- Vet een ovenschaal in en leg de kipfilets hierop.
- Giet nog wat olie over de kip.
- Laat 30 minuten bakken.
- Draai een paar keer om (zonder in de kip te prikken).