4 personen:

  • 4 bolcourgettes
  • 500 g gehakt
  • 50 g paneermeel
  • 1 ei
  • geraspte mozzarella.
  • snuifje tijm
  • peper en zout
  1. Snij het topje van de courgettes en hol ze uit.
  2. Snij 200g van het vruchtvlees in kleinere stukjes.
  3. Doe het ei, paneermeel, tijm en het vruchtvlees bij het gehakt.
  4. Kruid met peper en zout en meng alles goed door elkaar.
  5. Vul de courgettes met het gehaktmengsel.
  6. Strooi bovenop het gehakt wat van de mozzarella.
  7. Zet het hoedje terug op de courgette.
  8. Zet de courgettes in een ovenschaal.
  9. Plaats de ovenschaal in een oven op 170°C voor ca. 60 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!