Voor 3 à 4 personen

  • 1 kg witte asperges
  • lichte sojasaus
  • 2 lente-uitjes
  • boter
  1. Kuis de asperges 
  2. Kook de asperges in ca. 8 minuten beetgaar.
  3. Snijd de twee steeltjes lente-ajuin in kleinere stukjes.
  4. Giet de asperges af en verfris onmiddellijk onder koud water.
  5. Snijd de asperges in stukjes, houd de koppen apart.
  6. Neem een wok of pan, laat er een klontje boter in smelten.
  7. Bak de asperges even aan en voeg op het laatste de lente-uitjes en aspergekoppen toe.
  8. Breng op smaak met een koffielepeltje lichte sojasaus. 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!