Nadat ik de saté gebakken heb, bak ik in dezelfde pan wat sojascheuten en paprika gekruid met zout en wat currypoeder. Ik bak ze kort. Ze mogen nog wat krokant zijn.

saté voor 2 à 3 personen:

  • 350 g kalkoenfilet in blokjes
  • satéstokje

Voor de marinade:

  • sap van een halve (kleine) citroen
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 koffielepel 5 kruidenpoeder
  • 1 teentje look gepeld en versnipperd
  • 1 eetlepel honing
  • 5 eetlepels maïsolie
  • 1 koffielepel rozemarijn
  1. Meng al de ingrediënten voor de marinade door mekaar.
  2. Meng er de kalkoenblokjes onder en laat 2 uur in de koelkast marineren.
  3. Prik het vlees op de stokjes en bak ze in de pan.

Lekker met rijst en curry!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!