Ik heb ook een salade gemaakt met komkommer, salade en een dressing van mayonaise.
Gewoon een eetlepel of twee mayonaise met een scheutje azijn, water en een snuifje peper mengen.
Giet over de salade en strooi er fijngesneden lenteui over.
Voor 2 à 3 personen
- klein blikje champignons
- 500 g krielaardappeltjes
- 500 gr gemengd gehakt
- lenteuitjes
- 1 teentje look
- 1 sjalot
- Pel de sjalot en snij in ringetjes.
- Laat de champignons uitlekkken.
- Pel de look en versnipper fijn.
- Schil de krielaardappeltjes en kook ze beetgaar en giet af.
- Bak de krielaardappeltjes in een klontje boter goudbruin en haal ze uit de pan.
- Bak het gehakt los (rul) in de pan, bak de look en sjalot even mee.
- Kruid met peper en zout.
- Voeg de krieltjes en champignons toe en laat nog even goed doorwarmen.
- Snij wat lenteui fijn en strooi over het gerecht.