• 2 ajuinen
  • 3 eetlepels zelfrijzende bloem
  • 1 ei
  • 3 eetlepels arachideolie
  • peper en zout
  1. Pel de ajuin en snijd in halve ringen.
  2. Doe de ajuin in een kom en zet juist onder met koud water, zet een uur weg in de koelkast.
  3. Zeef de bloem in een kom, meng er het ei en olie onder met een klopper, kruid met peper en zout. Laat een uurtje rusten in de koelkast.
  4. Haal de ajuin uit het water en dep droog, ik draai die droog in de slazwierder ik doe dit trouwens ook met frieten.
  5. Haal de ajuin door het beslag, laat het overtollige beslag eraf druppen.
  6. Bak de ajuin goudbruin in de frituur op 180°C.
  7. Leg op keukenpapier. 
  8. Lekker bij hamburgers tussen een broodje of als hapje bij een frisse pint! 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!