Voor 2 personen:

  • 500 g aardpeer
  • 1 eetlepel gehakte en gedroogde peterselie
  • boter
  • arachideolie
  • peper en zout
  1. Kuis de aardperen. Maar niet schillen.
  2. Breng een pot met licht gezouten water aan de kook.
  3. Voeg de aardperen aan het kokend water toe en laat 5 à 10 minuten koken.
  4. Laat ze niet te lang koken, anders vallen ze uit elkaar.
  5. Giet ze af en laat afkoelen.
  6. Pel de aardperen en snijd in schijfjes.
  7. Doe een klontje boter en een scheutje arachideolie in een pan.
  8. Kruid met peper en zout. 
  9. Bak de schijfjes goudbruin.
  10. Bestrooi met peterselie.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!