Voor 4 personen:

  • 350 g fusilli
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400g)
  • bolletje mozzarella (125 g)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 30 g vers geraspte parmezaan
  • handvol basilicum
  • snuifje gedroogde oregano
  • zout en peper v/d molen
  • goede boter
  1. Doe de tomaten, olijfolie en oregano in een potje en laat 5 minuten zachtjes koken.
  2. Snij de basilicum in reepjes en spoel onder de kraan.
  3. Voeg de basilicum aan de saus toe.
  4. Breng op smaak met zout.
  5. Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Giet af in een vergiet.
  7. Doe de pasta terug in de pot en meng er de saus en de parmezaan onder.
  8. Beboter een ovenschaal.
  9. Giet de pasta in de ovenschaal.
  10. Snij de mozzarella in schijfjes en garneer boven op de pasta.
  11. Kruid met peper v/d molen.
  12. Zet de de pastaschotel een 10-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!