Voor ca. 35 balletjes:

  • 600 g gemengd gehakt
  • 1 ei
  • 50 g paneermeel
  • 1/2 koffielepel paprikapoeder
  • snuifje currypoeder
  • peper en zout

Doe alles in een kom en meng goed door mekaar. Verdeel het gehakt in drie delen.

Voor de afwerking:

  • paneermeel
  • 30 g gemalen emmentaler
  • paprikapoeder
  • currypoeder
  • gedroogde peterselie 
  1. Meng onder het eerste deel gehakt de gemalen kaas.
  2. Rol balletjes van ca.18 g.
  3. Doe een beetje paneermeel in een diep bord en meng er wat gedroogde peterselie onder.
  4. Rol er de balletjes door.
  5. Rol van het tweede deel gehakt ook balletjes. 
  6. Doe wat paneermeel in een diep bord en meng er wat paprikapoeder onder. 
  7. Haal er eveneens de gehaktballetjes door.
  8. Draai nu van het laatste deel balletjes.
  9. Doe nu terug wat paneermeel in een diep bord en meng er wat currypoeder onder.
  10. Haal nu het laatste deel balletjes hier door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!