– 600 g pastinaak
– 1 ajuin
– 2 wortels
– 1 aardappel
– ca 2 bouillonblokjes (kip)
– olijfolie
– 35 cl melk
– 1.5 liter water
– peper van de molen

– Schil de aardappel, wortelen, ajuin en pastinaak en snijd in stukken.
– Doe olijfolie in een kookpot en stoof de groenten ca 5 min. zonder kleuren.
– Voeg 1.5 l water toe en laat 25 minuten koken onder deksel.
– Voeg bouillonblokjes en melk toe.
– Kruid met peper v/d molen.
– Mix de soep.
– Overstrooi met peterselie

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!