Deze taart is niet moeilijk om maken maar bijzonder lekker! Je kan deze taart warm, lauwwarm of koud eten.
- 3 eieren
- enkele druppeltjes vanille-aroma
- 30 g boter
- 120 g suiker
- 3 g bakpoeder
- 100 g bloem
- 1 appel en een halve
- Klop de eieren los, meng er de suiker en vanille-aroma onder.
- Smelt de boter en meng onder het ei-mengsel.
- Meng het bakpoeder onder de bloem, zeef en meng onder het ei-mengsel.
- Schil de appels, snij in plakjes en meng ze voorzichtig onder het deeg.
- Giet het mengsel in een taartvorm met bakpapier.
- Bak de taart in een voorverwarmde oven van 175° C in ca. 45 minuten af.
- Leg een 5-tal klontjes boter op de warme taart en strooi er suiker over.
Misschien vind je dit ook interessant…
Appeltaart met kant en klaar kruimeldeeg