Ik heb moeite om deze dumplings niet op te eten voor ik er een foto van genomen heb. Perfect hapje of voorgerecht.

  • Pakje Jiaozi vellen (verkrijgbaar in o.a. Sun Wah)
  • 250 g gehakt (kip)
  • 200 g witte kool
  • 1 koffielepel wokolie (Oil & Vinegar)
  • 1 koffielepel oestersaus
  • Enkele druppeltjes lichte sojasaus
  1. Laat de Jiaozi vellen ontdooien.
  2. Snijd de kool zeer fijn (hak er eventueel even met je mes door).
  3. Doe de kool met het gehakt, olie, oestersaus en sojasaus in een kommetje en meng.
  4. Strijk de zijkant van een Jiaozi velletje in met water.
  5. Doe in het midden een koffielepeltje van de vulling.
  6. Plooi op en duw goed vast.
  7. Kook de dumplings 6 minuten in water.
  8. Laat ze uitlekken en serveer met sojasaus en/of zoetzure saus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!