Vorige week was ik te gast bij Elvea en daar heb ik een goodiebag gekregen. Daar zat o.a. een mooi plankje in van point-virgule dat ik gebruikt heb voor de foto.
Curry noedels met kip en paprika
Voor 3 à 4 personen:
- 250 g eiernoedels
- ½ kipfilet (kleine stukjes)
- 1 paprika (blokjes)
- 1/2 ajuin (versnipperd)
- 1 koffielepel rode currypasta
- 1 lente-uitje (versnipperd)
- 3 eieren
- sojasaus
- arachideolie
- zout
- Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
- Giet ze af en spoel ze onder koud water.
- Meng er een beetje arachideolie onder.
- Doe een scheutje arachideolie in pan of wok.
- Bak de kip. Kruid met zout.
- Verwijder de kip uit de pan en zet even opzij.
- Doe hetzelfde voor de ajuin en paprika.
- Bak een roerei met de eieren (zorg dat je aparte stukjes hebt).
- Doe een klein scheutje water in een pan of wok.
- Voeg er de currypasta aan toe en zet er een vuur onder.
- Los de currypasta op.
- Voeg er de noedels, kip en groenten aan toe.
- Breng op smaak met sojasaus.
- Roerbak tot alles goed warm is.
- Meng er het lente-uitje en roerei onder.