Wil je zelf aan de slag met ISIO 4-oliën?
Morgen lanceert Meersmaak een wedstrijd.
Je maakt kans op een kookworkshop voor 2 personen!
Hier alvast een fris lenterecept als teaser…
Ingrediënten voor 4 personen:
- 400g verse plattekaas
- Sap van 1 rijpe limoen
- 500g Belgische aardbeien
- 50g fijne suiker
- ISIO 4 Olive
Voor de crumble:
- 50g fijne suiker
- 50g amandelpoeder
- 60g boter
- 50g bloem
- 5g bakpoeder
Bereiding:
- Bereid de crumble: meng in een kom de suiker, amandelpoeder, bloem en bakpoeder.
- Voeg de boter toe.
- Meng met de hand alles onder elkaar (tot je grove korrels krijgt).
- Spreid uit op een bakplaat en zet in een voorverwarmde oven van 180 °C.
- Bak 5 minuten.
- Breek vervolgens de korst in stukken.
- Herhaal dit om de 3 minuten tot de crumble mooi goudgeel ziet.
- Haal uit de oven en zet opzij.
- Was de aardbeien en verwijder de steeltjes.
- Snijd in 4.
- Doe in een kom en bestrooi met de fijne suiker.
- Dek af en zet 30 minuten opzij (op kamertemperatuur).
- Meng in een kom de plattekaas met het limoensap. Verdeel de kaas over schaaltjes.
- Voeg de aardbeien toe.
- Voeg een straaltje ISIO 4 Olive toe.
- Bestrooi met de crumble.
Serveer meteen!