Ingrediënten:

    • 300 g couscous
    • 2 tomaten
    • 1 rode paprika
    • 1/2 komkommer
    • 20 g rozijnen
    • 1 lente-ui
    • 1 limoen
    • olijfolie
    • ras el hanout kruiden (Colruyt)
    • peper en zout

    Bereiding:

      1. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. 
      2. Maak de couscous los met een vork en laat afkoelen.
      3. Laat de rozijnen wellen in koud water.
      4. Pel de paprika. Kuis en snijd in blokjes.
      5. Pel de tomaten. Verwijder het vruchtvlees en snijd in blokjes.
      6. Schil de komkommer en snijd in blokjes.
      7. Versnipper de ui.
      8. Meng het sap van de limoen met 4 eetlepels olijfolie.
      9. Breng op smaak met ras el hanout kruiden, peper en zout.
      10. Meng de groenten, rozijnen en de vinaigrette onder de couscous.
      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!