Ingrediënten:
- 300 g couscous
- 2 tomaten
- 1 rode paprika
- 1/2 komkommer
- 20 g rozijnen
- 1 lente-ui
- 1 limoen
- olijfolie
- ras el hanout kruiden (Colruyt)
- peper en zout
Bereiding:
- Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
- Maak de couscous los met een vork en laat afkoelen.
- Laat de rozijnen wellen in koud water.
- Pel de paprika. Kuis en snijd in blokjes.
- Pel de tomaten. Verwijder het vruchtvlees en snijd in blokjes.
- Schil de komkommer en snijd in blokjes.
- Versnipper de ui.
- Meng het sap van de limoen met 4 eetlepels olijfolie.
- Breng op smaak met ras el hanout kruiden, peper en zout.
- Meng de groenten, rozijnen en de vinaigrette onder de couscous.